Het verhaal van Joost

Hoi allemaal, ik ben Joost van Aart en werk als uitvoerder bij Bunnik Groep.
Het is nu anderhalf jaar geleden dat ik me bij dit team heb gevoegd, en het is een reis geweest die me heeft gevormd tot wie ik nu ben door manieren die ik nooit had kunnen voorzien.

Met een achtergrond in HBO civiele techniek bracht ik natuurlijk wat theoretische kennis met me mee, maar mijn echte passie ligt in de praktijk. Ik ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en elke dag actief bezig is met het realiseren van nieuwe dingen.

Een van de dingen die ik het meest waardeer bij Bunnik Groep is de hands-on mentaliteit die hier heerst. Het is geweldig om de mogelijkheid te hebben om echt betrokken te zijn bij projecten en ze tot leven te zien komen.

Ik ben ontzettend trots op de projecten waaraan ik heb mogen werken, zoals Waterrijk in Boskoop en Gouwesluisseweg in Alphen aan den Rijn. Vooral Gouwesluisseweg is een project dat me nauw aan het hart ligt. Het bracht de nodige uitdagingen met zich mee en met de steun van mijn collega’s zijn we erin geslaagd om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Wat ik echt waardeer aan Bunnik Groep is de ondersteunende cultuur die hier heerst. Collega’s zijn altijd bereid om te helpen en ik voel me echt gesteund in mijn groei als professional.

Als ik de werksfeer bij Bunnik Groep in drie woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: gezellig, gemotiveerd en behulpzaam. Het voelt echt als een hechte gemeenschap waarin iedereen elkaar ondersteunt, ontwikkeld en motiveert.

Mijn grootste bron van motivatie hier? Dat is elke dag kunnen bijdragen aan iets moois en nieuwe uitdagingen aangaan met een positieve instelling. Ik geloof sterk in het belang van samenwerking en positiviteit, en ik moedig mijn nieuwe collega’s altijd aan om hetzelfde te doen.

Bunnikgroep (Feb2024 Foto's Rogier Bos) 0258

Het verhaal van Gijs

Hoi allemaal, ik ben Gijs Blasse en ik wil je graag een kijkje achter de schermen geven bij Bunnik Groep. Het werken in de buitenlucht is een groot voordeel aan mijn vak.

Ik werk als groenvoorziener bij Bunnik Groep en ik ben één van de gezichten van onze wervingscampagne. Ik waardeer vooral de vrijheid en de verkwikkende buitenlucht die werken bij de Bunnik Groep met zich meebrengt. Trots ben ik op het project waar ik aan werk, onder andere de plantwerkzaamheden in Kockengen. Binnen enkele weken zullen prachtige bloemen daar bloeien, en dat vooruitzicht vervult me met vreugde.

De werksfeer hier is geweldig; ontspannen, leuk en vol uitdagingen, elke dag heeft iets nieuws te bieden. Het is een plek waar ik me thuis voel en waar ik met plezier naartoe ga.

Wat me elke dag motiveert is de mogelijkheid om buiten te werken en tegelijkertijd de groene omgeving te verbeteren. Natuurlijk speelt mijn financiële beloning ook een rol en deze combinatie geeft mij voldoening in het werk.

Mijn persoonlijke motto is: “Laat de zon in je hart schijnen, ze schijnt toch voor iedereen.” Dit motto inspireert me in mijn werk bij Bunnik Groep. Ik heb ambitie om meer te leren en me uiteindelijk te specialiseren binnen ons bedrijf.
Aan mijn nieuwe collega’s wil ik zeggen: Kom hier werken! Er wacht een geweldige tijd op jullie, vol uitdagingen en kansen.

Bunnikgroep (Feb2024 Foto's Rogier Bos) 0061

Het verhaal van Georgi

Als ik terugkijk op mijn jaar bij Bunnik Groep, zie ik een reis vol vertrouwen, groei en voldoening. Vanaf het moment dat ik hier binnenkwam, voelde ik me thuis. Maar wat maakt werken bij Bunnik Groep zo bijzonder voor mij? Ik geef je graag een kijkje achter de schermen.

Voor mij draait het allemaal om betrouwbaarheid. Ik waardeer het enorm als mensen zich aan hun afspraken houden, eerlijk zijn en gewoon doen wat ze zeggen. Bij Bunnik Groep is dat precies hoe het gaat. Hier worden de regels gerespecteerd en alles is goed geregeld, van veiligheidsnormen tot het werken in een prettige sfeer met fijne collega’s.

Bunnik Groep heeft me geholpen om te komen waar ik nu ben door me te laten voelen dat mijn stem gehoord wordt en door het vertrouwen dat ze in mij stellen. Dat vertrouwen geeft me de zekerheid en het gevoel van een vangnet dat ik nodig heb om mijn werk met plezier te doen.

Mijn grootste motivatie om elke dag naar mijn werk te komen, is de variatie die ik hier krijg. Geen dag is hetzelfde, en dat houdt het uitdagend en interessant. Een persoonlijk motto dat me inspireert in mijn werk bij Bunnik Groep is: “Werk veilig of werk niet.” Dit is zo belangrijk voor mijzelf, maar ook voor dat van mijn collega’s.

Als ik de werksfeer hier in drie woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: veilig, gezellig en vitaal. Dat zijn de pijlers waarop ons succes rust. Mijn leukste herinnering bij Bunnik Groep? Dat moet het moment zijn geweest dat ik hoorde dat ik van inhuur naar een vaste aanstelling mocht overstappen. Het gaf me een gevoel van erkenning en waardering voor mijn harde werk.

Aan mijn toekomstige collega’s zou ik willen zeggen: heb vertrouwen. Bunnik Groep is een van de beste werkgevers die ik ken, en hier krijg je de kans om te leren en te groeien. Dus kom hier werken en maak deel uit van ons geweldige team!

Bunnikgroep (Feb2024 Foto's Rogier Bos) 0284

Het verhaal van Dave

Ik ben Dave en ik werk al 17 jaar bij Bunnik Groep, het is voor mij niet zomaar een baan; het is een bron van constant plezier en uitdaging. Wij zoeken nieuwe collega’s dus ik geef je graag een kijkje achter de schermen. 

Wat Bunnik Groep zo speciaal maakt voor mij, is de mogelijkheid om mijn veelzijdigheid binnen het groen te benutten. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en dat houdt mijn werk fris en boeiend. Ze bieden mij kansen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Door verschillende cursussen en opleidingen ben ik op vele vlakken inzetbaar geworden binnen het groen.

Mijn rol als ETW’r draagt bij aan de missie en visie van Bunnik Groep door te zorgen voor een gezond en goed onderhouden bomenbestand binnen meerdere projecten. Ik probeer dit zo groen mogelijk uit te voeren door middel van elektrisch gereedschap.

Onlangs fietste ik in Reeuwijk, langs een project waar ik 10 jaar geleden heb bijgedragen aan een bomenaanplantproject en zag ik dat alle bomen die we destijds hadden geplant er gezond bij stonden. Dat gaf me een gevoel van vakmanschap en trots.

Mijn grootste bron van motivatie om elke dag naar mijn werk te komen, is de afwisseling die ik heb binnen het groen. Het houdt mijn werk uitdagend en interessant. Het geeft me een gevoel van vrijheid en voldoening om elke dag weer nieuwe dingen te kunnen doen en te leren. De werksfeer bij Bunnik Groep zou ik omschrijven als gezellig, uitdagend en volop werkplezier. Naast serieus met ons werk bezig zijn, maken we ook tijd voor een grap en een grol, wat zorgt voor een ontspannen sfeer.

Mijn leukste herinnering bij Bunnik Groep? Die zijn er talloze, bijna elke dag is een leuke dag met mijn collega’s. Ik zou tegen mijn nieuwe collega’s willen zeggen: wees gewoon jezelf, durf nieuwe dingen te leren en uit te proberen, en geniet van het buiten zijn. Bij Bunnik Groep vind je niet alleen een baan, maar een geweldige community waarin je jezelf kunt zijn en kunt groeien.

Bunnikgroep (Feb2024 Foto's Rogier Bos) 0173

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00