A.Bunnik BV is een familiebedrijf, waarvoor rond 1939 door Adriaan Bunnik de basis is gelegd door de oprichting van Bunnik Loonbedrijf. A. Bunnik BV is, samen met Bunnik Milieutec BV en Bunnik Materieel BV, beter bekend onder de handelsnaam Bunnik Groep.

Begonnen als (agrarisch) loonbedrijf maakte Bunnik Loonbedrijf in de zestiger jaren een grote verandering door, waarbij het zich meer ging toeleggen op dienstverlening aan gemeenten, de provincie en de rijksoverheid. Vanaf dat moment maaide het bedrijf o.a. bermen, verrichtte baggerwerkzaamheden en reinigde kolken.

De groei zette flink door, waardoor er ook behoefte ontstond aan meewerkend leidinggevenden. Een van de destijds in dienst getreden medewerkers, Gerrit van Doorn, werd later na de bedrijfsovername op 25 maart 1988, de nieuwe DGA. Onder de bezielende leiding van de nieuwe eigenaar maakte het bedrijf in de jaren daarna een stormachtige groei door, waarbij men zich op professionele wijze ging bezighouden met Infrastructuur, Milieu, Groenvoorziening en Baggerwerk. Het is ook in die periode dat de Van Doorn Groep werd opgericht. Inmiddels behoort Bunnik Groep niet langer tot deze groep, maar maakt het vanaf 10 januari 2018 deel uit van de Biggelaar Groep uit Velddriel. Biggelaar Groep is de handelsnaam van Van den Biggelaar Verenigde Bedrijven BV en gevestigd in Velddriel.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00