Missie

Het creëren van een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving voor ons en onze kinderen. Iedereen wil nu én in de toekomst welvarend en gezond leven. Onze (rand)stedelijke omgeving voorziet in ruimte voor wonen, werken en recreëren. Bij Bunnik Groep delen we een passie om te werken aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving die bijdraagt een een betere wereld. De pijlers die onze visie ondersteunen zijn: veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en vooruitstrevendheid.

Visie 

Bunnik Groep ontwerpt, bouwt en onderhoud, infrastructuur en groenvoorzieningen die optimaal functioneren en voldoen aan de verwachting van haar gebruikers en beheerders.

 

 

 

,,WE WILLEN NIET GROEIEN OM TE GROEIEN. DOOR DE FOCUS TE LEGGEN OP KWALITEIT, WILLEN WE DE BESTE WORDEN IN WAT WE DOEN: WERKEN IN HET ZETTINGSGEVOELIGE GEBIED WAAR WIJ INFRASTRUCTUUR EN GROENVOORZIENINGEN ONTWERPEN, BOUWEN EN ONDERHOUDEN. DAAROM BLIJVEN WE ONS CONTINU ONTWIKKELEN EN INVESTEREN WE GRAAG IN ONS GROOTSTE GOED: ONZE MEDEWERKERS.”

Frank Mollenhof - Directeur
DSC 5617

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00