'Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder en kun je meer.'

Wij hebben veel klanten waarmee wij al jaren plezierig samenwerken. Met name in Groenvoorziening en Gebiedsbeheer is het vaak normaal om meerjarige afspraken te maken, maar ook in de andere disciplines gaan relaties vaak ver terug.

In onze bedrijfsvoering werken wij met vaste partners, collega aannemers en zzp’ers. Daarbij delen wij onze kennis en kunde. Dit doen wij ook met onze klanten zodat we er samen slimmer van worden! Door deze aanpak ontstaan soms de meest vernuftige ideeën, waarmee wij allemaal ons voordeel doen. Daarmee maken wij het verschil.

Fijne collega’s

We geven ruimte voor ieders inbreng en steken veel tijd in elkaar. Dat deze werkwijze haar vruchten afwerpt blijkt onder andere ook uit ons ervaren personeelsbestand dat al jaren meegaat. Door de nauwe samenwerking is het cruciaal dat je het goed met elkaar kunt vinden en dit blijkt het geval! Veel medewerkers zijn inmiddels de 25 dienstjaren gepasseerd en nog dagelijks gemotiveerd bij ons aan de slag.

Afspraak is afspraak

Naast betrouwbaarheid vormen stiptheid, vertrouwen en betrokkenheid bij ons de basis voor een goede samenwerking.

Persoonlijk contact

Wie met ons samenwerkt merkt dat we oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. We luisteren naar elkaar en willen hiervan leren. Hoe zit de ander in elkaar? Wat is de kracht van iedere partner? Samen kijken we hoe wij dit optimaal kunnen benutten. Daarnaast willen we elkaar beter leren kennen, daardoor ontstaat een betere samenwerking. Een goede basis voor een sterke organisatie en een goed eindresultaat. Een vooral ook werkplezier! Want binnen ons bedrijf, en dat geldt eigenlijk voor de gehele Biggelaar Groep, begrijpen we als geen ander dat je een groot deel van je leven aan het werk bent. Dan kan het maar beter leuk zijn!

 

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00