‘Iedere dag een beetje mooier’

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf in het groene hart van Nederland. Vanuit Alphen aan den Rijn richten wij ons op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken en onderhoud en beheer van de buitenruimte.

Bunnik Groep is een lerende organisatie. Transparantie en openheid staan centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. Met ons veelzijdige team maken we Nederland iedere dag een beetje mooier. Of het nu gaat om groener, schoner, beter bereikbaar, veiliger of duurzamer. Bij Bunnik Groep nemen wij iedere uitdaging aan. Hoe we dat doen? We werken altijd als één bedrijf samen met onze klanten. Daar zit onze kracht en dat maakt ons bijzonder. Is uw interesse gewekt? Lees dan verder…

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00