Organisatie Bunnik Groep

Bunnik Groep opereert primair vanuit Alphen aan den Rijn, in het Groene Hart, het geografische werkgebied binnen een straal van 30 kilometer en binnen de 4 grote steden in de Randstad. Voor specialistisch werk of een goede relatie is het werkgebied ruimer. In die regio richt de groep zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken, plus het onderhoud daarvan, en het integrale beheer in de wijk. Bunnik Groep is een lerende organisatie. Transparantie en openheid staan hier centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal werken er zo’n 100 medewerkers bij Bunnik Groep waarvan zo’n driekwart in de buitendienst.

Samenwerking en ondersteuning

In 2018 is Bunnik Groep overgenomen door de Biggelaar Groep. De overname past in de groeistrategie van de Biggelaar Groep om de positie op de markt voor infrastructuur en groenvoorziening, met name ook in het westen van ons land, verder te versterken. Biggelaar Groep bestaat naast Bunnik Groep uit Van den Biggelaar Grond- en Waterbouw, BLM Wegenbouw, Stevacon Bouw en Ducot Engineering & Advies. De werkmaatschappijen binnen de groep functioneren enerzijds volledig autonoom, maar werken aan de andere kant nauw samen op tal van andere vlakken. Daarbij krijgen ze vanuit de moedermaatschappij ondersteuning op onder andere het gebied van tendermanagement, HR en controlling.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00