Bunnik Groep adviseert, begeleidt en realiseert saneringsprojecten. Hierbij wordt verontreiniging verwijderd en weer een schone basis gelegd voor andere activiteiten.

Daarbij besteden wij ook aandacht aan bodembescherming. Hierbij werken wij nauw samen met een groep gespecialiseerde bedrijven, waardoor zowel capaciteit als kennis en ervaring goed zijn geborgd. Zodoende hebben wij voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing.

Bunnik Groep voert met regelmaat saneringswerkzaamheden uit. De discipline milieu hebben wij binnen ons bedrijf gecombineerd met onze infra activiteiten, waardoor er één aanspreekpunt is voor zowel advies als uitvoering.

In de jaren 80 van de vorige eeuw is Bunnik Groep gestart met bodem- en tanksaneringen. Hiervoor is destijds een gespecialiseerde werkmaatschappij opgericht Bunnik Milieutec BV. Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemsaneringen conform BRL 7000 (protocol 7001), maar door de samenwerking met onze partners is onze dienstverlening breder. De in te zetten medewerkers beschikken uiteraard over de vereiste opleidingen, certificaten en kennis en ervaring.

Gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00