Projecten filteren
Expertise
Uitvoering
DSF1612

Nieuwegein Muntplein

De werkzaamheden aan het Muntplein waren omvangrijk en divers.
Meer weten?
Whatsapp Image 2024 07 04 At 13.21.53

Reconstrucie Oude Nieuwveenseweg

De Oude Nieuwveenseweg is één van de belangrijke doorgaande wegen van Nieuwveen en van belang voor de bereikbaarheid van het dorp.
Meer weten?
Bunnikgroep (Feb2024 Foto's Rogier Bos) 0213

Reconstructie Waterrijk

Voor gemeente Alphen aan den Rijn voeren wij het project reconstructie Waterrijk te Boskoop uit.
Meer weten?
Raadhuisweg 2 Scaled

Reconstructie Raadhuis- en Zoutmansweg in Reeuwijk-Brug

De Raadhuisweg en Zoutmansweg in Reeuwijk-Brug hebben een nieuwe inrichting gekregen. Gemeente Bodegraven – Reeuwijk heeft de inrichting van de weg aangepast en de maximale snelheid verlaagd naar 30 km/u. Om de snelheid van het verkeer af te remmen zijn in de nieuwe inrichting plantvakken in de weg aangebracht en is het vrij liggend fietspad opgeheven.
Meer weten?
Reconstructie Kerkweg Scaled

Reconstructie Kerkweg in Reeuwijk-Dorp

De Kerkweg in Reeuwijk-Dorp was aan onderhoud toe. De Kerkweg is een 60 km/h-weg met een vrijliggend fietspad en heeft aan beide zijde een watergang liggen.
Meer weten?
Bunnikgroep 26 Mei 2021 858866

Upgrade stadshart Zoetermeer

De binnenstad van Zoetermeer is het levendige en groene centrum van de stad Zoetermeer. Het is een plek die de gemeente graag samen met haar inwoners en partners blijft ontwikkelen.
Meer weten?
Ockenburg 1

Woonrijpmaken Fase 2, Finest of Ockenburgh, Den Haag

Finest of Ockenburgh is een nieuwe woonwijk in Den Haag is gesitueerd tussen de Kijkduinsestraat en de Wijndaelerduin. Fineste of Ockenburg is onderdeel het grotere Masterplan Kijkduin. De nieuwe woonwijk is gerealiseerd tussen de duinen.
Meer weten?
20201007 Bunnik Groep @ Stompwijk Molens Dronefotos 4

Kadeverbetering Molendriegang Stompwijkseweg

Bunnik werkt in Leidschendam aan de Kadeverbetering Molendriegang aan de Stompwijkseweg. Bijzonder is dat Bunnik het project uitvoert met minimale CO2-uitstoot door maximaal gebruik te maken van elektrisch materieel.
Meer weten?
Meer laden

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00