Tijdsplanning 01-06-2019 t/m 01-04-2020
Opdrachtgever Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Locatie Treebord en omgeving, Reeuwijk-Brug


Verzakkingen oplossen
De Treebord is één van de belangrijkste wijkontsluitingswegen van Reeuwijk-Brug Oost. In de afgelopen jaren is de Treebord en de directe omgeving dusdanig verzakt dat grootschalig onderhoud moet plaatsvinden. Binnen het project “Reconstructie Treebord” zal de straat worden opgehoogd en wordt het gebied ingericht conform de Leidraad Inrichting Openbare Ruimte. Ook zullen een aantal snelheid remmende maatregelen worden toegepast.

Bunnik Groep zal in opdracht van de Gemeente Bodegraven Reeuwijk deze werkzaamheden uitvoeren. Voorafgaand aan werkzaamheden is er veel tijd en aandacht gestoken in het opstellen van een planning en fasering. Daarbij is gekeken om de buurt zo min mogelijk tot last te zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.  Deze planning en fasering zijn ook onderaan deze pagina te vinden.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de Treebord zelf. Daarnaast wordt een nieuwe aansluiting gemaakt op de Oudeweg en de ’s-Gravenbroekseweg. Ook de Drieblad en de Kalmoes worden in het werk meegenomen. Naast de herinrichtingswerkzaamheden door Bunnik Groep zal door andere leveranciers een glasvezelnetwerk worden aangelegd en wordt de openbare verlichting vervangen.

Meer informatie:
U kunt de werkzaamheden volgen via de BouwApp, download de gratis app in de Playstore of Appstore. Als u het project ‘Reconstructie Treebord’ toevoegt als favoriet ontvangt u een pushbericht als er nieuwe informatie wordt gedeeld. Iedere woensdagmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur is er een inloopuurtje in de keet op het opslagterrein. U bent hier van harte welkom met uw vraag of opmerking.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00