Tijdsplanning 01-01-2014
Opdrachtgever Gemeente Stichtse Vecht
Locatie Kockengen, Groenlust


Het dorp Kockengen uit de gemeente Stichtse Vecht kampt al jaren met hevige wateroverlast als gevolg van bodemdaling. Na een fikse regenbui overstromen de straten en lopen de huizen vol met water. De Gemeente Stichtse Vecht zocht naar een structurele oplossing en heeft de Bunnik Groep, als specialist in het slappe bodemgebied, de opdracht gegeven het probleem aan te pakken.

Op dit moment werkt de Bunnik Groep in de wijk Groenlust I aan riolerings- en ophoogwerkzaamheden. De bestaande teerhoudende asfaltverharding wordt verwijderd (soms wel op 3 meter diep!) en vervangen door lichtgewicht funderingsmateriaal. Ook brengen we nieuwe riolering aan en zorgen de kabel en leidingbeheerders dat de netwerken worden gemoderniseerd. Om wateroverlast in de wijk te voorkomen worden de tuinen van bewoners en het openbaar groen opgehoogd. De wijk zal daarbij worden voorzien van een nieuwe bestrating bestaande uit fris gekleurde klinkers.

Hoewel de bewoners van de wijk na oplevering van het project weer volop van hun wijk en woning kunnen genieten, realiseren we ons dat de werkzaamheden voor overlast zorgen. De Bunnik Groep doet er dan ook alles aan om tijdens het traject de overlast te beperken zodat bewoners met tevredenheid kunnen terugkijken op de herstelwerkzaamheden in hun wijk.

  • IMG 1057
  • 20170315 144218
  • 20170216 172844 1024X576 1

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00