Tijdsplanning 03-09-2023 t/m 28-04-2024


Bunnik Groep is trots om het project Muntplein te presenteren, dit project vond plaats middenin een winkelcentrum in Nieuwegein. Deze locatie was direct een logistieke uitdaging omdat het plein alleen door vier smalle onderdoorgangen bereikt kon worden. Vanaf september vorig jaar tot aan april 2024 hebben wij met plezier aan het project gewerkt.

De werkzaamheden aan het Muntplein waren omvangrijk en divers. Van het opnemen van verhardingen tot het verrichten van rioleringswerkzaamheden. Het aanbrengen van Rockflow steenwol-elementen voor regenwateropvang/buffering van het hemelwaterriool, overstortputten en ontluchtingsgaten toont onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Het resultaat is verbluffend. Elementenverhardingen en kantopsluitingen zijn zorgvuldig geplaatst, terwijl boombunkers en prefab zitelementen een uitnodigende sfeer creëren voor de gemeenschap. Een leuk detail is dat in de zitelementen muntstukken, welke verzameld zijn door de bewoners uit de buurt, zijn verwerkt. En draagt het bij aan het thema van de ‘muntenbuurt’.

Wat dit project echt onderscheidt, is niet alleen het vakmanschap, maar ook de betrokkenheid bij het omgevingsmanagement. De omgeving en opdrachtgever heeft het resultaat met open armen ontvangen. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, wat onze inspanningen bevestigt. Het omgevingsmanagement verliep uitstekend, wat cruciaal was voor de tevredenheid van de omwonenden en winkeliers. Dit is niet alleen een ruimte; het is een bron van trots voor ons allemaal.

Momenteel zijn we bezig met het produceren van een after-movie van het project, om o.a. het straatwerk wat bestaat uit 5 verschillende stempels, met daarin 4 verschillende soorten stenen en afmetingen in beeld te brengen. Hou onze LinkedIn pagina in de gaten voor het bewegende resultaat.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00