Tijdsplanning 18-03-2024 t/m 30-04-2025
Opdrachtgever Gemeente Nieuwkoop


Voor gemeente Nieuwkoop realiseren wij de Reconstructie van de Oude Nieuwveenseweg en de A.H. Kooistrastraat in Nieuwveen. Binnen het project is ook de aanleg van het Weteringplein opgenomen rondom de nieuwbouw welke wordt uitgevoerd door Vergeer Bouw. De Oude Nieuwveenseweg is één van de belangrijke doorgaande wegen van Nieuwveen en van belang voor de bereikbaarheid van het dorp.

De wegen zijn aan groot onderhoud toe. We richten de wegen in als 30 km-wegen en waar nodig hogen we de weg op. Het huidige riool is aan vervangen toe maar doordat deze veelal op particulier terrein ligt wordt deze niet verwijdert maar vol geschuimd. Er wordt in het openbaar gebied (parkeerplaatsen en rijbaan) een nieuw DWA riool aangebracht en deels ook een nieuw HWA riool. Daar de Oude Nieuwveenseweg gelegen is op een dijklichaam vraagt dit extra aandacht tijdens de realisatie van het project.

Tijdens de uitvoering zijn de Oude Nieuwveenseweg en A.H. Kooistrastraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er zijn omleidingsroutes ingesteld voor doorgaand verkeer, fietsers en voetgangers hebben altijd doorgang onder begeleiding van verkeersregelaars. Om overlast te beperken werken wij gefaseerd en zetten wij onze omgevingsmanager in voor een duidelijke communicatie.

 

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@bunnikgroep.nl

Telefoon: 0172 5522 00